WE CELEBRATE 15 YEARS!

Acum, cand ne uitam la anul care trece, am realizat ca am implinit 15 ani! UNION CONSULTING este teenager!

A fost un an destul de greu, cu multa munca, dar frumos, cu realizari; chiar suntem mandri ca, la 1 decembrie, am avut PRIMUL START PRODUCTIV DIN ROMANIA CU S4HANA! Acum Salconserv e productiv si functioneaza;

Iar in primele zile din ianuarie, urmeaza alt start productiv, si tot S4Hana! In ianuarie, ca de obicei, se munceste mult; apoi in martie e programat Prefera, tot la Alba Iulia, si asa mai departe…

Si sa nu uitam toti ceilalti clienti, fiecare cu problemele lui, toate interesante, toate reprezentand un challenge…

Cu mult drag, SARBATORI FERICITE intregii echipe UC, care a realizat toate acestea; si nu singura, ci impreuna cu partenerii de lucru de la client; doar impreuna am reusit; fara ei nu am fi ceea ce suntem acum; Hello, Mr. Ferdi!

Asadar, dragi clienti, multumim pentru excelenta colaborare de pana acum si SARBATORI FERICITE!

Si, nicidecum in ultimul rand, SARBATORI FERICITE tuturor celor care au facut posibili acesti 15 ani ai nostri! Colegii si prietenii din Timisoara si Mississauga, Cluj si Amstrdam, Dubai, si…pe unde mai sunt! Daca acum vorbim de performante profesionale, si lor li se datoreaza! si ceva si mai important decat performanta profesionala: prietenia.

Incercam sa tinem mai departe nivelul de excelenta profesionala si colaborare prieteneasca cu care ne-ati/ si ne-am obisnuit.

Sa ne auzim cu bine in 2018! LA MULTI ANI!